Необхідно зберегти їжу теплою або холодною впродовж декількох годин? Наші розробники створили цей простий та легкий ізотермічний контейнер з неіржавної сталі.
Зберігає їжу теплою протягом 16 годин | Відповідає стандарту ISO12546-1
Простота у використанні
Велика ємність 1,2 л для повноцінних обідів | 2 окремі відділення.
Численні відділення
Організація для їжі, 2 відділення по 0,8 л і 0,4 л.
Міцність
Міцна, безпечна для харчових продуктів, подвійна конструкція з неіржавної сталі.
Сумісність
Завдяки продуманій конструкції, обидва відділення можна з'єднати між собою.
Водонепроникність
Кожен відсік герметично закривається кришкою, що закручується.
Легке транспортування
Можна зберігати де завгодно, легка вага 720 г, компактний Ø11 см x 26 см.
Простота у догляді
Широкий отвір для легкого очищення. Найпростіше - покласти в посудомийну машину.
Опис продукту
Як вимірюється теплова ізоляція?
Ми тестували цей контейнер для їжі в лабораторії, відповідно до стандарту EN 12546-1, за температурі навколишнього середовища 20°C, коли він був заповнений повністю. Час, необхідний для зниження температури з 95°C до 50°C (температура їжі, яка здається достатньо гарячою для споживання), становить 16 годин.
Поради для оптимального використання контейнера.
На 5 хвилин наповни контейнер гарячою водою, а потім заміни воду гарячими стравами. Закрий термос.
Що більш заповненим є термос, то краще зберігаються температурні властивості продуктів.
Як працює ізотермія?
Ми використовуємо подвійну стінку з неіржавної сталі з вакуумом між стінками, щоб заблокувати теплообмін в результаті провідності або конвекції. Щоб заблокувати тепловіддачу, зовнішню і внутрішню стінку вкрито тонким мідним шаром.
Кришка має ізоляцію завдяки внутрішньому вставному елементу з пінополістиролу.
Функції
Зверху є просторе відділення об'ємом 0,8 л, яке чудово підходить для вуглеводів. Нижче знаходиться відділення об'ємом 0,4 л, ідеальне для білків.
Практична ручка для зручного транспортування та еластичний ремінець для зберігання приладів.
Не класти у мікрохвильову піч і морозильну камеру.
Поради щодо догляду
Безпечно для миття у посудомийній машині (кришка + корпус + миска). Увага: не загуби верхнє ущільнювальне кільце. Сушити з відкритою кришкою. Щоб повністю вимити та висушити контейнер, ущільнювальне кільце та ручку можна зняти.
Перше застосування
Перед першим використанням необхідно тричі ополоснути виріб чистою водою.
Матеріали та норми
Усі наші вироби та матеріали відповідають чинним вимогам щодо виробів, які контактують з харчовими продуктами. Вони не містять бісфенол A (BPA), відповідно до чинного законодавства Франції.
Для створення корпусу, ми обрали неіржавну сталь 18/8 (304), оскільки вона визнана безпечною для використання з харчовими продуктами, а для кришки – термо- та ударостійкий поліпропілен. Ущільнювальне кільце та ручка виготовлені з силікону, надзвичайно міцного матеріалу.
Корисні поради
Їжа в походах може залишатися як гарячою, так і холодною. Що може бути краще для дітей (і дорослих!), ніж ложка морозива на привалі.
Також контейнер можна використовувати як йогуртницю: доведи молоко до кипіння, залиш його охолоджуватися до 43°C приблизно (тепле, але не обпікає), а потім налий молоко в контейнер разом з ложкою йогурту. Закрий контейнер і залиш на ніч (від 6 до 10 годин).
Дизайн виробів: наш досвід
Наш світовий центр розробок Quechua знаходиться в м. Пассі біля підніжжя гори Монблан у регіоні Верхня Савойя. Це справжнє місце зустрічей для наших фахівців (розробників, менеджерів з продукції, інженерів тощо) та прихильників спорту на свіжому повітрі. Це є великою перевагою для розробки нашої продукції для гірського туризму із застосуванням всіх наших знань і досвіду.